ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tradiční zahradní slavnost 2024

26. června 2024

V pondělí 24. 6. 2024 se na středisku MIKADO uskutečnila Tradiční zahradní slavnost, kterou organizace SANTÉ každoročně pořádá pro své klienty, jejich opatrovníky a rodinné příslušníky. V letošním roce byla zahradní slavnost výjimečná, jelikož byla spojená s jubilejní oslavou 45 letého působení organizace.

Zahájení zahradní slavnosti se ujali ředitelka organizace SANTÉ paní Mgr. Michaela Rosová spolu s náměstkem hejtmana Moravskoslezského kraje pro sociální oblast panem Bc. Jiřím Navrátilem, MBA a náměstkyní primátora pro  sociální oblast paní Mgr. Stanislavou Goreckou.

V rámci hlavního programu vystoupili studenti Hotelové školy a Obchodní akademie Havířov s barmanskou show. Nechyběla ukázka Agility výcviku psů z BestAgility Havířov a také přehlídka mladého vystavovatele a kontaktní terapie s poníky z SK EquiDomino, Studénka. Závěr hlavního programu patřil Sboru dobrovolných hasičů Havířov - Životice.  Po skončení hlavním programu následovala taneční zábava pod vedením DJ Máry.

Nečekaným překvapením na zahradní slavnosti bylo předání finančního šeku ve výši 50.000,- Kč od ředitelky Hypermarketu Globus Havířov paní Renaty Čechmanové. Tyto finanční prostředky byly získány z projektu Globus lepší svět 2024, které jsou určeny na úhradu hipoterapie a canisterapie pro klienty SANTÉ.

Velké poděkování patří zaměstnancům, kteří se podíleli na organizaci zahradní slavnosti a především všem sponzorům a partnerům za podporu, bez které by se zajištění této akce neobešlo. Děkujeme Hypermarketu Globus Havířov, Hypermarketu Tesco Havířov, obchodnímu domu Kaufland Havířov – Prostřední Suchá, pekařství ERPEKO TRADE, a.s., Rychvaldské pekárně s.r.o., Pekárně SEMAG spol. s.r.o., společnosti Bidfood Opava s.r.o., společnosti Havlík – Opal spol. s.r.o., společnosti The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. a Hotelové škole a Obchodní akademii Havířov.

 
                                                                     
 
    

    

    

     

    

    

     
 


Partneři Santé-Havířov

Další informace

Podpořte nás nakupováním na svých oblíbených e-shopech!
Věděli jste, že nyní můžete naší organizaci pomoct i obyčejným nákupen na internetu? Přidali jsme se do projektu GIVT, který podporuje neziskové organizace a sportovní kluby. Stačí, když nákupy, které děláte běžně, provedete přes portál GIVT. Část peněz z Vaší útraty bude darována nám! Je to opravdu jednoduché, zabere Vám to jen několik vteřin vašeho času. A co je nejdůležitější, při nákupu nezaplatíte nic navíc. Více zde.

Upravit Cookie předvolby

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

SANTÉ HAVÍŘOV
Tajovského 1156/1
736 01 Havířov-Podlesí
Tel.: 596 411 026
Fax: 596 411 025
reditel@sante-havirov.cz
IČ: 00847470, DIČ: CZ00847470

Bankovní spojení:
Česká spořitelna - 1666000319/0800

Kraj: Moravskoslezský
Obec: Havířov
Zřizovatel: Statutární město Havířov

Statutární zástupce:
Mgr. Michaela Rosová

Ostatní:
Naše organizace je zapsána v registru poskytovatelů sociálních služeb
 

Další informace